Gewonde na auto te water Nieuwe Broekweg Gouda

zaterdag 9 maart 2013 15:11

Gouda – De hulpdiensten in  werden zaterdagmiddag gealarmeerd voor een voertuig die te water was geraakt aan hetUiverplein. Al snel bleek dat het incident had plaats gevonden aan de overkant van het water, namelijk de Nieuwe Broekweg. De hulpdiensten spoedden zich vervolgens naar de overkant.

Ter plaatse bleken er twee voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen en een van hen was in volle vaart het water in gereden. Die auto was niet meer zichtbaar en lag geheel onder water in het diepe Gouwekanaal. De inzittenden konden tijdig het voertuig verlaten en zijn nagekeken door toegesneld ambulanceperoneel. Naderhand zijn ze alsnog naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft wel nog de duikers te water laten gaan voor controle van het voertuig. De duikers zijn tevens ingezet om het voertuig te bevestigen aan de kraan van het hulpverleningsvoertuig, deze heeft vervolgens de auto naar de kant gehaald. Beide voertuigen zijn even later weggesleept door een berger.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na auto te water Nieuwe Broekweg Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De hulpdiensten in  werden zaterdagmiddag gealarmeerd voor een voertuig die te water was geraakt aan hetUiverplein. Al snel bleek dat het incident had plaats gevonden aan de overkant van het water, namelijk de Nieuwe Broekweg. De hulpdiensten spoedden zich vervolgens naar de overkant.

Ter plaatse bleken er twee voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen en een van hen was in volle vaart het water in gereden. Die auto was niet meer zichtbaar en lag geheel onder water in het diepe Gouwekanaal. De inzittenden konden tijdig het voertuig verlaten en zijn nagekeken door toegesneld ambulanceperoneel. Naderhand zijn ze alsnog naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft wel nog de duikers te water laten gaan voor controle van het voertuig. De duikers zijn tevens ingezet om het voertuig te bevestigen aan de kraan van het hulpverleningsvoertuig, deze heeft vervolgens de auto naar de kant gehaald. Beide voertuigen zijn even later weggesleept door een berger.

 

Foto’s: Marco van Bemmel

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!