Veel rookontwikkeling door brand gymzaal Willem Lodewijklaan Vlaardingen

zaterdag 9 maart 2013 21:40

Vlaardingen – Zaterdagavond heeft er een korte maar felle brand gewoed in een oude gymzaal aan de Willem Lodewijklaan. De brandweer werd kort na 22:00 opgeroepen voor een gebouwbrand, omdat er ter plaatse sprake was van veel rookontwikkeling werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een stofzuiger. De gymzaal staat op de nominatie om gesloopt te gaan worden. Volgens buurtbewoners heeft de wijk veel last van hangjeugd sinds de gymzaal dichtgetimmerd is. Bij de brand raakte niemand gewond, al snel kon het sein brand meester worden gegeven.

 

Foto’s: Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel rookontwikkeling door brand gymzaal Willem Lodewijklaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Zaterdagavond heeft er een korte maar felle brand gewoed in een oude gymzaal aan de Willem Lodewijklaan. De brandweer werd kort na 22:00 opgeroepen voor een gebouwbrand, omdat er ter plaatse sprake was van veel rookontwikkeling werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een stofzuiger. De gymzaal staat op de nominatie om gesloopt te gaan worden. Volgens buurtbewoners heeft de wijk veel last van hangjeugd sinds de gymzaal dichtgetimmerd is. Bij de brand raakte niemand gewond, al snel kon het sein brand meester worden gegeven.

 

Foto’s: Dylan Tolhuisen

 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!