Veel rookontwikkeling door brand gymzaal Willem Lodewijklaan Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Zaterdagavond heeft er een korte maar felle brand gewoed in een oude gymzaal aan de Willem Lodewijklaan. De brandweer werd kort na 22:00 opgeroepen voor een gebouwbrand, omdat er ter plaatse sprake was van veel rookontwikkeling werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

- Advertisement -

De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een stofzuiger. De gymzaal staat op de nominatie om gesloopt te gaan worden. Volgens buurtbewoners heeft de wijk veel last van hangjeugd sinds de gymzaal dichtgetimmerd is. Bij de brand raakte niemand gewond, al snel kon het sein brand meester worden gegeven.

 

Foto’s: Dylan Tolhuisen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd