Achtervolging eindigd op de Goudkruid Rotterdam

zondag 10 maart 2013 21:34


Rotterdam – 
Een achtervolging vanuit Gouda is gestopt op de Goudkruid in Rotterdam-Ommoord. De bestuurder negeerde een stopteken waarop de achtervolging is ingezet. Daarbij kreeg de politie Haaglanden ondersteuning van eenheden van de eenheid Rotterdam. Via de A20, de Capelseweg en de President Rooseveltweg werden diverse gevaarlijke verkeersgedragingen uitgehaald.

De man kon tot stoppen gedwongen worden op het Goudkruid. Het is nog niet bekend waarom de man er vandoor is gegaan. De man is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Zijn voertuig is door een politie takel afgevoerd.

Foto : Wijkagent Erik Bosch Twitter : @Erik_Bosch

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Achtervolging eindigd op de Goudkruid Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een achtervolging vanuit Gouda is gestopt op de Goudkruid in Rotterdam-Ommoord. De bestuurder negeerde een stopteken waarop de achtervolging is ingezet. Daarbij kreeg de politie Haaglanden ondersteuning van eenheden van de eenheid Rotterdam. Via de A20, de Capelseweg en de President Rooseveltweg werden diverse gevaarlijke verkeersgedragingen uitgehaald.

De man kon tot stoppen gedwongen worden op het Goudkruid. Het is nog niet bekend waarom de man er vandoor is gegaan. De man is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Zijn voertuig is door een politie takel afgevoerd.

Foto : Wijkagent Erik Bosch Twitter : @Erik_Bosch

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!