Brand in schoorsteen Konijnendijk Spijkenisse

zondag 10 maart 2013 22:38


Spijkenisse – 
De brandweer moest zondagavond uitrukken naar de Konijnendijk in Spijkenisse voor een schoorsteenbrand. De bewoners hadden de kachel lekker opgestookt op deze koude avond en merkten dat er iets niet pluis was. Al snel constateerden zij dat er brand was in de schoorsteen waarop de brandweer werd gebeld.

De brandweer wist het vuur te blussen door de schoorsteen te vegen. Dit gebeurd door met een hoogwerker van boven af te vegen met een ramoneur. Bij de brand vielen er geen gewonden.

Foto’s : Remco Holst

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in schoorsteen Konijnendijk Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
De brandweer moest zondagavond uitrukken naar de Konijnendijk in Spijkenisse voor een schoorsteenbrand. De bewoners hadden de kachel lekker opgestookt op deze koude avond en merkten dat er iets niet pluis was. Al snel constateerden zij dat er brand was in de schoorsteen waarop de brandweer werd gebeld.

De brandweer wist het vuur te blussen door de schoorsteen te vegen. Dit gebeurd door met een hoogwerker van boven af te vegen met een ramoneur. Bij de brand vielen er geen gewonden.

Foto’s : Remco Holst

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!