Aanrijding tussen auto en motor Slinge Rotterdam

dinsdag 12 maart 2013 16:44

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagmiddag licht gewond geraakt nadat de motor waarbij zij achterop zat werd aangereden door een auto. De auto die wou oversteken heeft de motor over het hoofd gezien waarna deze tegen de zijkant van de auto aanreed, hierdoor ontstond aanzienlijke schade aan beide vervoersmiddelen.

De vrouw is nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel omdat zij klaagde over pijn in haar arm. Na een onderzoek hoefde de vrouw niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de motor heeft door de aanrijding geen letsel opgelopen. De politie heeft beide partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding tussen auto en motor Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagmiddag licht gewond geraakt nadat de motor waarbij zij achterop zat werd aangereden door een auto. De auto die wou oversteken heeft de motor over het hoofd gezien waarna deze tegen de zijkant van de auto aanreed, hierdoor ontstond aanzienlijke schade aan beide vervoersmiddelen.

De vrouw is nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel omdat zij klaagde over pijn in haar arm. Na een onderzoek hoefde de vrouw niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de motor heeft door de aanrijding geen letsel opgelopen. De politie heeft beide partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!