Zwaargewonde bij brand in schuur Heenweg ‘S-Gravenzande

dinsdag 12 maart 2013 10:30

‘S-Gravenzande – Een man is dinsdagmorgen ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht door een brand aan de Heenweg. De man zag dat de loods in de brand stond en wilde zijn splinternieuwe auto redden en proberen de brand te blussen. Hij moest dat bekopen met ernstige brandwonden in zijn gezicht. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verwachting is dat hij naar het brandwondencentrum in Beverwijk zal gaan.

De brand ontstond omstreeks kwart over tien in een oude tuindersschuur. Hier stonden een aantal caravans en een tweetal auto’s in. De brand ging gepaard met een dikke rookwolk die tot in de weide omgeving te zien was. De brandweer liet weten dat het vuur inmiddels onder controle is. Het zal nog wel enige tijd duren voor het volledig is gedoofd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand is asbest vrijgekomen, het is niet bekend of de omgeving gevaar loopt, hier zal nog onderzoek naar gedaan worden.

 

Foto’s: Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde bij brand in schuur Heenweg ‘S-Gravenzande
Schrijver:

 

 

‘S-Gravenzande – Een man is dinsdagmorgen ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht door een brand aan de Heenweg. De man zag dat de loods in de brand stond en wilde zijn splinternieuwe auto redden en proberen de brand te blussen. Hij moest dat bekopen met ernstige brandwonden in zijn gezicht. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De verwachting is dat hij naar het brandwondencentrum in Beverwijk zal gaan.

De brand ontstond omstreeks kwart over tien in een oude tuindersschuur. Hier stonden een aantal caravans en een tweetal auto’s in. De brand ging gepaard met een dikke rookwolk die tot in de weide omgeving te zien was. De brandweer liet weten dat het vuur inmiddels onder controle is. Het zal nog wel enige tijd duren voor het volledig is gedoofd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand is asbest vrijgekomen, het is niet bekend of de omgeving gevaar loopt, hier zal nog onderzoek naar gedaan worden.

 

Foto’s: Dylan Tolhuisen

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!