Bouwvakker gewond na val van dak Beverveen Spijkenisse

woensdag 13 maart 2013 15:54

Spijkenisse – Een bouwvakker is woensdagmiddag gewond geraakt tijdens werkzaamheden aan een dak van een woning aan de Beverveen. Door nog onbekende reden viel de man van het dak af en kwam op de grond terecht.

Vanwege de hoge val werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team die ter plaatse gevraagd werden met de traumahelikopter. Deze werd uiteindelijk afgemeld door he toegesnelde ambulancepersoneel. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en agenten behandeld en op een wervelbrancard gelegd om verder letsel te voorkomen. De man is even later overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld zal worden aan zijn verwondingen.

 

Foto’s: Robin Veerman (VRR112.nl)

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bouwvakker gewond na val van dak Beverveen Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een bouwvakker is woensdagmiddag gewond geraakt tijdens werkzaamheden aan een dak van een woning aan de Beverveen. Door nog onbekende reden viel de man van het dak af en kwam op de grond terecht.

Vanwege de hoge val werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team die ter plaatse gevraagd werden met de traumahelikopter. Deze werd uiteindelijk afgemeld door he toegesnelde ambulancepersoneel. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en agenten behandeld en op een wervelbrancard gelegd om verder letsel te voorkomen. De man is even later overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld zal worden aan zijn verwondingen.

 

Foto’s: Robin Veerman (VRR112.nl)

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!