Bouwvakker gewond na val van dak Beverveen Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Een bouwvakker is woensdagmiddag gewond geraakt tijdens werkzaamheden aan een dak van een woning aan de Beverveen. Door nog onbekende reden viel de man van het dak af en kwam op de grond terecht.

- Advertisement -

Vanwege de hoge val werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team die ter plaatse gevraagd werden met de traumahelikopter. Deze werd uiteindelijk afgemeld door he toegesnelde ambulancepersoneel. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en agenten behandeld en op een wervelbrancard gelegd om verder letsel te voorkomen. De man is even later overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder behandeld zal worden aan zijn verwondingen.

 

Foto’s: Robin Veerman (VRR112.nl)

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd