Brand verwoest woning Lambertusstraat Rotterdam

woensdag 13 maart 2013 15:21

Rotterdam – Een korte maar felle brand heeft woensdagmiddag een woning in de Lambertusstraat voor een groot gedeelte in de as gelegd. De brandweer rukte kort voor vier uur vanmiddag uit voor een gebouwbrand op de locatie, eenmaal ter plaatse breek er daadwerkelijk brand te woeden in een woning op de bovenste etage. Omdat zij boven niet alle deuren open kregen werden deze geforceerd met een kettingzaag.

De brandweer heeft het vuur weten te blussen waarna het pand geventileerd is. Het is niet bekend of de onderliggende woning waterschade heeft opgelopen door het blussen. Een persoon is door de politie opgevangen, of zij de bewoner van de woning is is niet bevestigd. Team Brandonderzoek zal nagaan wat de exacte oorzaak van de brand is. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand verwoest woning Lambertusstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een korte maar felle brand heeft woensdagmiddag een woning in de Lambertusstraat voor een groot gedeelte in de as gelegd. De brandweer rukte kort voor vier uur vanmiddag uit voor een gebouwbrand op de locatie, eenmaal ter plaatse breek er daadwerkelijk brand te woeden in een woning op de bovenste etage. Omdat zij boven niet alle deuren open kregen werden deze geforceerd met een kettingzaag.

De brandweer heeft het vuur weten te blussen waarna het pand geventileerd is. Het is niet bekend of de onderliggende woning waterschade heeft opgelopen door het blussen. Een persoon is door de politie opgevangen, of zij de bewoner van de woning is is niet bevestigd. Team Brandonderzoek zal nagaan wat de exacte oorzaak van de brand is. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!