Chaos op snelwegen A16 en A20 na aanrijdingen Rotterdam

woensdag 13 maart 2013 16:22


Rotterdam – 
Rotterdam – Twee ongevallen hebben voor een flinke chaos op de snelwegen A20 en de A16 gezorgd. Omstreeks kwart voor vijf ontstond er een ongeval op de A20 tussen Terbregseplein en en het Schieplein in de richting van Den Haag. Om tien voor vijf ontstond er een tweede ongeval even daarvoor tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Er stond een flinke chaos op de snelweg A20 en ook op de A16 richting de A20 liep het verkeer volledig vast. Naast de reguliere spits stond er dus in beide richtingen een file tot aan Moordrecht. De brandweer kwam bij beide incidenten ter plaatse. Het is niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen. 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Chaos op snelwegen A16 en A20 na aanrijdingen Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Rotterdam – Twee ongevallen hebben voor een flinke chaos op de snelwegen A20 en de A16 gezorgd. Omstreeks kwart voor vijf ontstond er een ongeval op de A20 tussen Terbregseplein en en het Schieplein in de richting van Den Haag. Om tien voor vijf ontstond er een tweede ongeval even daarvoor tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Er stond een flinke chaos op de snelweg A20 en ook op de A16 richting de A20 liep het verkeer volledig vast. Naast de reguliere spits stond er dus in beide richtingen een file tot aan Moordrecht. De brandweer kwam bij beide incidenten ter plaatse. Het is niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen. 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!