zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Chaos op snelwegen A16 en A20 na aanrijdingen Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – 
Rotterdam – Twee ongevallen hebben voor een flinke chaos op de snelwegen A20 en de A16 gezorgd. Omstreeks kwart voor vijf ontstond er een ongeval op de A20 tussen Terbregseplein en en het Schieplein in de richting van Den Haag. Om tien voor vijf ontstond er een tweede ongeval even daarvoor tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Er stond een flinke chaos op de snelweg A20 en ook op de A16 richting de A20 liep het verkeer volledig vast. Naast de reguliere spits stond er dus in beide richtingen een file tot aan Moordrecht. De brandweer kwam bij beide incidenten ter plaatse. Het is niet bekend of er ook gewonden zijn gevallen. 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -