Politiehelikopter zoekt mee naar mogelijke inbrekers in Capelle

woensdag 13 maart 2013 21:52


Capelle aan den IJssel – 
De politiehelikopter heeft dinsdagavond in de omgeving van de Kerklaan gezocht naar een mogelijke inbreker(s). De politie op de grond was inmiddels het nieuwbouwpand binnen gegaan om te kijken of er iemand aanwezig was. De mogelijk inbraak zou in het nieuwbouwcomplex van de Vijverhof hebben plaatsgevonden. Nadat zij geruime tijd hebben gezocht in het pand bleek er niemand meer te zijn.

Het is niet bekend of er daadwerkelijk is ingebroken. Wel brandde het licht om meerdere vertrekken. De politiehelikopter heeft voor de rest ook niemand meer aangetroffen en vervolgde zijn weg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter zoekt mee naar mogelijke inbrekers in Capelle
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
De politiehelikopter heeft dinsdagavond in de omgeving van de Kerklaan gezocht naar een mogelijke inbreker(s). De politie op de grond was inmiddels het nieuwbouwpand binnen gegaan om te kijken of er iemand aanwezig was. De mogelijk inbraak zou in het nieuwbouwcomplex van de Vijverhof hebben plaatsgevonden. Nadat zij geruime tijd hebben gezocht in het pand bleek er niemand meer te zijn.

Het is niet bekend of er daadwerkelijk is ingebroken. Wel brandde het licht om meerdere vertrekken. De politiehelikopter heeft voor de rest ook niemand meer aangetroffen en vervolgde zijn weg.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!