Gewonde na aanrijding met motor Joke Smithlaan Spijkenisse

donderdag 14 maart 2013 17:58

Spijkenisse – Donderdagavond is een motorrijder gewond geraakt nadat hij tegen een auto die een zijstraat uitreed klapte met zijn motor. De vrouw wou met haar auto de Joke Smithlaan op, waarna zij de motorrijder over het hoofd zag. Deze reed vervolgens tegen haar auto aan.

 

Omstanders hebben direct eerste hulp verleend aan de motorrijder tot dat de ambulancedienst arriveerde, deze kwam uiteindelijk met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en hem op een wervelplank gelegd om verder letsel te voorkomen. Hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer heeft door de aanrijding enige hinder opgelopen, om de beurt moesten de auto’s over een rijbaan rijden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Robin Veerman (VRR112.nl)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding met motor Joke Smithlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Donderdagavond is een motorrijder gewond geraakt nadat hij tegen een auto die een zijstraat uitreed klapte met zijn motor. De vrouw wou met haar auto de Joke Smithlaan op, waarna zij de motorrijder over het hoofd zag. Deze reed vervolgens tegen haar auto aan.

 

Omstanders hebben direct eerste hulp verleend aan de motorrijder tot dat de ambulancedienst arriveerde, deze kwam uiteindelijk met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en hem op een wervelplank gelegd om verder letsel te voorkomen. Hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer heeft door de aanrijding enige hinder opgelopen, om de beurt moesten de auto’s over een rijbaan rijden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

 

Foto’s: Robin Veerman (VRR112.nl)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!