Gewonde na frontale botsing kruising Colijnstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Bij een frontale botsing op de kruising Colijnstraat met de Van Tienhovenstraat is donderdagmiddag een persoon zwaar gewond geraakt. Omdat het slachtoffer niet zelf uit zijn voertuig kon stappen is hulp ingeroepen van de brandweer.

- Advertisement -

De ter plaatse gekomen brandweerlieden hebben het slachtoffer in samenwerking met de ambulancedienst uit zijn voertuig bevrijd en gestabiliseerd. Deze is even later op een wervelplank gelegd en met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend, de politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd