Keukenbrand in flat Holysingel Vlaardingen

donderdag 14 maart 2013 22:54


Vlaardingen – 
De brandweer kreeg iets na elf uur de alarmering van een brand in een flat aan de Holysingel. De toegesnelde brandweer stelde ter plaatse een onderzoek in waar de brand precies woedde. Het bleek te gaan om een keukenbrand in een woning op de 8e etage. De brandweer wist de keukenbrand snel te blussen. Deze ging gepaard met enige rookontwikkeling.

Na korte tijd was de brand uit en werd de woning geventileerd. Omdat er toch sprake is van forse rookontwikkeling zal voor de bewoners een ander onderkomen worden gezocht. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Keukenbrand in flat Holysingel Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – 
De brandweer kreeg iets na elf uur de alarmering van een brand in een flat aan de Holysingel. De toegesnelde brandweer stelde ter plaatse een onderzoek in waar de brand precies woedde. Het bleek te gaan om een keukenbrand in een woning op de 8e etage. De brandweer wist de keukenbrand snel te blussen. Deze ging gepaard met enige rookontwikkeling.

Na korte tijd was de brand uit en werd de woning geventileerd. Omdat er toch sprake is van forse rookontwikkeling zal voor de bewoners een ander onderkomen worden gezocht. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!