Onderzoek na misdrijf Sint Annalandstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In het kader van het onderzoek naar de vermoordde Anthony Steven Rijsdijk uit Rotterdam vraagt de politie hulp van het publiek door borden in te zetten en aandacht te besteden aan het misdrijf in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Er zijn donderdagmiddag stoepborden ter hoogte van de Tholenstraat en de Krabbendijkstraat geplaatst. Ook staat er een bord nabij het winkelgebied. Aankomende dinsdagavond, op 19 maart zal de politie via Opsporing Verzocht hulp van de kijkers vragen in het onderzoek naar de dood van de 28-jarige Anthony.

- Advertisement -

Op maandag 25 februari 2013 werd in zijn woning aan de Sint-Annalandstraat 122 het levenloze lichaam van de 28-jarige Anthony Steven Rijsdijk aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat hij door een misdrijf om het leven is genomen. Dezelfde dag werd een medebewoner aangehouden, maar op basis van nader onderzoek wordt deze niet meer als verdachte beschouwd. Deze man is donderdag 28 Februari al getuige heengezonden.

Een team van 20 rechercheurs onderzoekt dit misdrijf en kan daarbij uw hulp goed gebruiken.

Wie heeft de dagen vóór en op 25 februari 2013 nog met Anthony Steven Rijsdijk gesproken?

Wie heeft het slachtoffer de dagen vóór en op 25 februari nog ergens gezien? De politie wil specifiek weten waar Anthony Steven Rijsdijk tussen zondag 18.00 uur en maandag 25 febuari 2013 19.00 uur is geweest.

Wie wet met wie Anthony Steven Rijsdijk omging? Wie waren zijn vrienden en kennissen?

Wie weet wat de (dagelijkse) bezigheden van Anthony Steven Rijsdijk waren?

Wie heeft andere informatie wat helpt in het onderzoek?

Wie één of meer van deze vragen kan beantwoorden, wordt verzocht contact met de politie op te nemen. Belt u dan met 0900-8844 en vraag naar het TGO Annaland van de politie in Rotterdam. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000. Wie wil spreken met de Criminele Inlichtingen Eenheid kan bellen naar 06-29444866.

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht wordt op Nederland 1 uitgezonden en begint om 21.30 uur. Opsporing Verzocht wordt op woensdag 20 maart 2013 opnieuw uitgezonden om 12.00 uur op Nederland 2.

 

Zie ook: Dode in woning Sint Annalandstraat Rotterdam Pendrecht

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...