Politie houdt verdachte aan voor overval op Taxi Rotterdam

donderdag 14 maart 2013 12:31
politie-logo-wen.jpg

Rotterdam – De politie heeft op woensdag 13 maart een 37-jarige Rotterdammer aangehouden die er van verdacht van wordt een taxi te hebben overvallen op de Gong in Rotterdam-Zevenkamp op 23 februari eerder dit jaar.

De man was passagier van de taxi op 23 februari rond 03.00 ’s morgens, op zijn eindbestemming werd de 50-jarige taxichauffeusse beroofd van haar geld en mobiele telefoon. Nadat de verdachte op de vlucht sloeg alarmeerde de taxichauffeusse direct de politie. Na de overval is de politie een onderzoek gestart waarna ze uitkwamen op de Rotterdammer. De man zal zijn daad vrijdag 15 maart moeten verantwoorden aan de rechter-commissaris.

Lees ook: Overval op taxichauffeuse in Rotterdam Zevenkamp

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie houdt verdachte aan voor overval op Taxi Rotterdam
Schrijver:

 

politie-logo-wen.jpg 

Rotterdam – De politie heeft op woensdag 13 maart een 37-jarige Rotterdammer aangehouden die er van verdacht van wordt een taxi te hebben overvallen op de Gong in Rotterdam-Zevenkamp op 23 februari eerder dit jaar.

De man was passagier van de taxi op 23 februari rond 03.00 ’s morgens, op zijn eindbestemming werd de 50-jarige taxichauffeusse beroofd van haar geld en mobiele telefoon. Nadat de verdachte op de vlucht sloeg alarmeerde de taxichauffeusse direct de politie. Na de overval is de politie een onderzoek gestart waarna ze uitkwamen op de Rotterdammer. De man zal zijn daad vrijdag 15 maart moeten verantwoorden aan de rechter-commissaris.

Lees ook: Overval op taxichauffeuse in Rotterdam Zevenkamp

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!