Twee gewonden bij frontale botsing met boom Hoflaan Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen –  Bij een eenzijdig ongeval met een auto zijn donderdagochtend twee oudere personen gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de Westlandseweg ter hoogte van de Hoflaan in. De brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen om te gaan assisteren bij het ongeval.

- Advertisement -

De artsen van de traumahelikopter hebben de twee ter plaatse gekomen ambulances assistentie geboden bij het ongeval. De slachtoffers zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht. Mogelijk was het nog glad toen het ongeval gebeurde.

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd