Twee gewonden bij frontale botsing met boom Hoflaan Vlaardingen

donderdag 14 maart 2013 08:26

Vlaardingen –  Bij een eenzijdig ongeval met een auto zijn donderdagochtend twee oudere personen gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de Westlandseweg ter hoogte van de Hoflaan in. De brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen om te gaan assisteren bij het ongeval.

De artsen van de traumahelikopter hebben de twee ter plaatse gekomen ambulances assistentie geboden bij het ongeval. De slachtoffers zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht. Mogelijk was het nog glad toen het ongeval gebeurde.

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden bij frontale botsing met boom Hoflaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen –  Bij een eenzijdig ongeval met een auto zijn donderdagochtend twee oudere personen gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de Westlandseweg ter hoogte van de Hoflaan in. De brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen om te gaan assisteren bij het ongeval.

De artsen van de traumahelikopter hebben de twee ter plaatse gekomen ambulances assistentie geboden bij het ongeval. De slachtoffers zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht. Mogelijk was het nog glad toen het ongeval gebeurde.

 

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!