Brand in kinderdag verblijf Noordakker Spijkenisse

vrijdag 15 maart 2013 18:29


Spijkenisse – 
In kinderdagverblijft Beer Balou op de Noordakker heeft vrijdagmiddag een kleine brand gewoed in vermoedelijk de keuken van het complex. De toegesnelde hulpdiensten wisten erger te voorkomen doordat de politie het brandje vakkundig wist te blussen met een brandblusser. De brandweer heeft vervolgens een controle uitgevoerd.

Het is niet bekend wat er precies in de brand heeft gestaan. Ook is niet bekend of er kinderen aanwezig waren op het moment van uitbreken. 

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in kinderdag verblijf Noordakker Spijkenisse
Schrijver:

 

 


Spijkenisse – 
In kinderdagverblijft Beer Balou op de Noordakker heeft vrijdagmiddag een kleine brand gewoed in vermoedelijk de keuken van het complex. De toegesnelde hulpdiensten wisten erger te voorkomen doordat de politie het brandje vakkundig wist te blussen met een brandblusser. De brandweer heeft vervolgens een controle uitgevoerd.

Het is niet bekend wat er precies in de brand heeft gestaan. Ook is niet bekend of er kinderen aanwezig waren op het moment van uitbreken. 

Foto’s : Robin Veerman (VRR112)

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!