Brandweer onderzoekt schoorsteenbrand Jean Sibelliusstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
De brandweer rukte vrijdagmorgen uit naar de Jean Sibelliusstraat in de wijk Zevenkamp voor een mogelijke brand in een woning. Ter plaatse zou een buurtbewoner vonken hebben gezien vanuit de schoorsteen van de woning. De brandweer ging omhoog met de hoogwerker om een kijkje te nemen. Na een inspectie werd er geconstateerd dat er niet veel bijzonders aan de hand was.

- Advertisement -

De bewoners zullen de schoorsteen moeten laten vernieuwen aangezien deze is losgemaakt door de brandweer. Het is niet bekend voor de brandweer dat er daadwerkelijk brand gewoed heeft in het schoorsteenkanaal. Vermoedelijk kwam er gewoon veel rook en vuil uit de schoorsteen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

http://www.youtube.com/watch?v=ptwQ1VHC

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd