Brandweer onderzoekt schoorsteenbrand Jean Sibelliusstraat Rotterdam (video)

vrijdag 15 maart 2013 10:52


Rotterdam – 
De brandweer rukte vrijdagmorgen uit naar de Jean Sibelliusstraat in de wijk Zevenkamp voor een mogelijke brand in een woning. Ter plaatse zou een buurtbewoner vonken hebben gezien vanuit de schoorsteen van de woning. De brandweer ging omhoog met de hoogwerker om een kijkje te nemen. Na een inspectie werd er geconstateerd dat er niet veel bijzonders aan de hand was.

De bewoners zullen de schoorsteen moeten laten vernieuwen aangezien deze is losgemaakt door de brandweer. Het is niet bekend voor de brandweer dat er daadwerkelijk brand gewoed heeft in het schoorsteenkanaal. Vermoedelijk kwam er gewoon veel rook en vuil uit de schoorsteen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

http://www.youtube.com/watch?v=ptwQ1VHC

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer onderzoekt schoorsteenbrand Jean Sibelliusstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De brandweer rukte vrijdagmorgen uit naar de Jean Sibelliusstraat in de wijk Zevenkamp voor een mogelijke brand in een woning. Ter plaatse zou een buurtbewoner vonken hebben gezien vanuit de schoorsteen van de woning. De brandweer ging omhoog met de hoogwerker om een kijkje te nemen. Na een inspectie werd er geconstateerd dat er niet veel bijzonders aan de hand was.

De bewoners zullen de schoorsteen moeten laten vernieuwen aangezien deze is losgemaakt door de brandweer. Het is niet bekend voor de brandweer dat er daadwerkelijk brand gewoed heeft in het schoorsteenkanaal. Vermoedelijk kwam er gewoon veel rook en vuil uit de schoorsteen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

http://www.youtube.com/watch?v=ptwQ1VHC

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!