Meerdere gewonden bij ongeval Schenkelweg Spijkenisse

Date:

Deel bericht:


Spijkenisse – 
Op de Schenkelweg is vrijdagavond laat een ongeval ontstaan tussen meerdere voertuigen. Door een nog onbekende oorzaak botsten zij op elkaar waarna er een aantal personen gewond raakten. In één van de voertuigen kwam het slachtoffer bekneld te zitten. De brandweer heeft het slachtoffer met behulp van de ambulancemedewerkers uit zijn benarde positie bevrijd.

- Advertisement -

Bij het ongeval raakten vier mensen gewond. Het Mobiel Medisch Team was aanwezig voor de assistentie van de ambulancedienst die met vier voertuigen ter plaatse was. Het letsel van de slachtoffer is onbekend. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval.

Foto’s : Robin Veerman, Remco Holst en Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd