Overval op Shell Oosterlengte Capelle aan den IJssel (Video)

vrijdag 15 maart 2013 21:18


Capelle aan den IJssel –
Het Shell tankstation aan de Oosterlengte in de Capelse wijk Oostgaarde is vrijdagavond het slachtoffer geworden van een overval. Het meisje achter de balie werd bedreigd door een man met de boodschap dat ze geld moest afstaan. Hierna sloeg hij op de vlucht voor de politie die vervolgens een zoekactie startte met onder andere de politiehelikopter.

Er wordt onder andere gezocht in het Hitlandbos en het Schollebos naar de dader. Het is niet bekend of hij ook daadwerkelijk een buit heeft mee kunnen nemen. De politie heeft op internet een goede foto van de man neergezet en hoopt de man hiermee snel te kunnen pakken. Weet jij wie het is of heb je informatie? Neem dan contact op met 0900-8844 of bel misdaad anoniem.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op Shell Oosterlengte Capelle aan den IJssel (Video)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel –
Het Shell tankstation aan de Oosterlengte in de Capelse wijk Oostgaarde is vrijdagavond het slachtoffer geworden van een overval. Het meisje achter de balie werd bedreigd door een man met de boodschap dat ze geld moest afstaan. Hierna sloeg hij op de vlucht voor de politie die vervolgens een zoekactie startte met onder andere de politiehelikopter.

Er wordt onder andere gezocht in het Hitlandbos en het Schollebos naar de dader. Het is niet bekend of hij ook daadwerkelijk een buit heeft mee kunnen nemen. De politie heeft op internet een goede foto van de man neergezet en hoopt de man hiermee snel te kunnen pakken. Weet jij wie het is of heb je informatie? Neem dan contact op met 0900-8844 of bel misdaad anoniem.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!