Palmboom gestolen in Rotterdam Nesselande

vrijdag 15 maart 2013 19:30


Rotterdam – 
De politie is vrijdagavond opzoek geweest naar de daders van de diefstal van een Palmboom op de Sicilieboulevard in de Rotterdamse wijk Nesselande. De palmboom werd snel teruggevonden want die werd op straat aangetroffen. De daders waren ervandoor in een Peugeot 308. Inmiddels is ook bekend wie de palmboom heeft gestolen.

De politie is een onderzoek gestart naar de daders. Het is niet bekend of de palmboom onderdeel was van de gemeentelijk inrichting of van een particulier uit een tuin. 

 

0 reacties

Palmboom gestolen in Rotterdam Nesselande
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
De politie is vrijdagavond opzoek geweest naar de daders van de diefstal van een Palmboom op de Sicilieboulevard in de Rotterdamse wijk Nesselande. De palmboom werd snel teruggevonden want die werd op straat aangetroffen. De daders waren ervandoor in een Peugeot 308. Inmiddels is ook bekend wie de palmboom heeft gestolen.

De politie is een onderzoek gestart naar de daders. Het is niet bekend of de palmboom onderdeel was van de gemeentelijk inrichting of van een particulier uit een tuin. 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!