Zware aanrijding op de Vondelingenweg Hoogvliet

Date:

Share post:


Hoogvliet – 
Op de Vondelingenweg vlakbij de Aveling is vrijdagmiddag een ongeval een zware aanrijding gebeurd tussen twee personenvoertuigen. De bestuurders van beide voertuigen raakte daarbij gewond. De brandweer kwam ter plaatse voor een beknelling maar dit bleek niet het geval. Zij hebben de ambulancedienst met hand- en spandiensten geholpen de slachtoffers uit het voertuig te halen.

De slachtoffers zijn met enige spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval en het daarop volgende onderzoek ontstond er een flinke verkeerschaos in de omgeving. De route wordt namelijk gebruikt voor gevaarlijke stoffen. Flinke files ontstonden er op de snelweg en de omliggende wegen. Na het onderzoek is de weg zo snel mogelijk vrijgemaakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s : Tolhuisen Fotografie

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd