Fietser aangereden in de Westwijk Vlaardingen

zaterdag 16 maart 2013 11:36


Vlaardingen – 
Een fietser is vanmorgen rond kwart over 10 aangereden door een auto op de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen West. De auto kwam uit de Geert Grootelaan en zag de fietser vermoedelijk over het hoofd. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde fietser naar het ziekenhuis te vervoeren.

Dit gebeurde zonder spoed. Het verkeer was ten tijden van het ongeval licht verhinderd. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : 112waterweg.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser aangereden in de Westwijk Vlaardingen
Schrijver:

 

 


Vlaardingen – 
Een fietser is vanmorgen rond kwart over 10 aangereden door een auto op de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen West. De auto kwam uit de Geert Grootelaan en zag de fietser vermoedelijk over het hoofd. Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde fietser naar het ziekenhuis te vervoeren.

Dit gebeurde zonder spoed. Het verkeer was ten tijden van het ongeval licht verhinderd. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

Foto’s : 112waterweg.nl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!