Gewonde na steekpartij 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:


Rotterdam – 
Een medewerker van een afhaalrestaurant is zaterdagavond gewond geraakt na aanleiding van een steekpartij. Twee medewerkers van de eetgelegenheid aan de 1e Middellandstraat kregen ruzie met elkaar waarna een 35-jarige Rotterdammer zijn 32-jarige collega in zijn nek stak. De politie kwam ter plaatse en liet tevens een ambulance komen om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Het slachtoffer is zelf de ambulance ingelopen om behandeld te worden. De andere medewerker is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De aanleiding voor de ruzie is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak en de winkel is tijdelijk gesloten.

Foto : Ronald Mul (Politie Rotterdam)

 

- Advertisement -

Gerelateerd