Gewonde na steekpartij 1e Middellandstraat Rotterdam

zaterdag 16 maart 2013 22:41


Rotterdam – 
Een medewerker van een afhaalrestaurant is zaterdagavond gewond geraakt na aanleiding van een steekpartij. Twee medewerkers van de eetgelegenheid aan de 1e Middellandstraat kregen ruzie met elkaar waarna een 35-jarige Rotterdammer zijn 32-jarige collega in zijn nek stak. De politie kwam ter plaatse en liet tevens een ambulance komen om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer is zelf de ambulance ingelopen om behandeld te worden. De andere medewerker is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De aanleiding voor de ruzie is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak en de winkel is tijdelijk gesloten.

Foto : Ronald Mul (Politie Rotterdam)

 

 

0 reacties

Gewonde na steekpartij 1e Middellandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een medewerker van een afhaalrestaurant is zaterdagavond gewond geraakt na aanleiding van een steekpartij. Twee medewerkers van de eetgelegenheid aan de 1e Middellandstraat kregen ruzie met elkaar waarna een 35-jarige Rotterdammer zijn 32-jarige collega in zijn nek stak. De politie kwam ter plaatse en liet tevens een ambulance komen om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer is zelf de ambulance ingelopen om behandeld te worden. De andere medewerker is aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. De aanleiding voor de ruzie is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak en de winkel is tijdelijk gesloten.

Foto : Ronald Mul (Politie Rotterdam)

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!