Man (20) gewond door steekpartij op de Grote Visserijstraat

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een 20-jarige man die een ruzie wilde sussen op de Grote Visserijstraat moest dat bekopen met een messteek op de Grote Visserijstraat in Rotterdam-West. Toen de politie ter plaatse kwam bleek iedereen al te zijn gevlucht. Het slachtoffer werd zwaargewond aangetroffen op de Schiedamseweg. Een ambulance heeft de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie heeft de omgeving uitgekamd naar een mogelijke dader. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden. De toestand van de man is volgens een politiewoordvoerder stabiel. Wel moet de man enkele dagen in het ziekenhuis blijven voor zijn verwondingen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd