Man (20) gewond door steekpartij op de Grote Visserijstraat

zaterdag 16 maart 2013 07:48


Rotterdam – 
Een 20-jarige man die een ruzie wilde sussen op de Grote Visserijstraat moest dat bekopen met een messteek op de Grote Visserijstraat in Rotterdam-West. Toen de politie ter plaatse kwam bleek iedereen al te zijn gevlucht. Het slachtoffer werd zwaargewond aangetroffen op de Schiedamseweg. Een ambulance heeft de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de omgeving uitgekamd naar een mogelijke dader. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden. De toestand van de man is volgens een politiewoordvoerder stabiel. Wel moet de man enkele dagen in het ziekenhuis blijven voor zijn verwondingen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (20) gewond door steekpartij op de Grote Visserijstraat
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een 20-jarige man die een ruzie wilde sussen op de Grote Visserijstraat moest dat bekopen met een messteek op de Grote Visserijstraat in Rotterdam-West. Toen de politie ter plaatse kwam bleek iedereen al te zijn gevlucht. Het slachtoffer werd zwaargewond aangetroffen op de Schiedamseweg. Een ambulance heeft de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de omgeving uitgekamd naar een mogelijke dader. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden. De toestand van de man is volgens een politiewoordvoerder stabiel. Wel moet de man enkele dagen in het ziekenhuis blijven voor zijn verwondingen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!