Man verliest duizenden euro’s op N3 Dordrecht

zondag 17 maart 2013 19:25
bankbiljetten.jpg


Dordrecht – 
Een 46-jarige man uit Zevenhuizen had wel een hele ongelukkige zondagmiddag toen hij erachter kwam dat hij zijn portemonnee kwijt was. Tot zijn schrik bleek dat hij op de Dordtse N3 ongeveer 3100 euro aan bankbiljetten zag neerdwarrelen. De man had vermoedelijk de portemonnee op het dak van zijn auto laten liggen bij het wegrijden. De man kon zelf niet stoppen omdat er geen vluchtstrook aanwezig was en besloot te keren en een veilig plek te zoeken. Een nog onbekende vrouw ging er vervolgens met het grootste bedrag vandoor.

Waaronder de vrouw en enkele andere automobilisten zijn wel gestopt en hebben wat geld bij elkaar geraapt. De vrouw die het meeste pakte reed in een blauwe Renault Scenic. Samen met vermoedelijk haar man en twee kinderen. Ze vertelde de andere mensen op de Rijksweg dat het haar geld was omdat ze haar portemonnee op het dak van haar auto had laten liggen. Het bijeengebrachte geld werd aan haar overhandigd en ze vertrok. Toen kort daarna de echte eigenaar van het geld kwam aangereden werd duidelijk hoezeer de vrouw misbruik van de situatie had gemaakt. In de blauwe Renaul Scenic zat ook nog een man en volgens enkele getuigen zouden achterin ook twee kinderen hebben gezeten. Van de 3100 euro in de portemonnee is 160 euro teruggevonden.

De portemonnee zelf en de passen zijn overigens nog wel zoek. De politie hoopt dat getuigen kunnen vertellen wie de vrouw in de blauwe Renault Scenic is. Ook is politie op zoek naar de bestuurder van een oud model Volkswagen Caddy. Hij zou een belangrijke getuige kunnen zijn. De politie vraagt contact met hen op te nemen indien u meer weet. U kunt bellen met de politie Dordrecht via 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man verliest duizenden euro’s op N3 Dordrecht
Schrijver:

 

bankbiljetten.jpg 


Dordrecht – 
Een 46-jarige man uit Zevenhuizen had wel een hele ongelukkige zondagmiddag toen hij erachter kwam dat hij zijn portemonnee kwijt was. Tot zijn schrik bleek dat hij op de Dordtse N3 ongeveer 3100 euro aan bankbiljetten zag neerdwarrelen. De man had vermoedelijk de portemonnee op het dak van zijn auto laten liggen bij het wegrijden. De man kon zelf niet stoppen omdat er geen vluchtstrook aanwezig was en besloot te keren en een veilig plek te zoeken. Een nog onbekende vrouw ging er vervolgens met het grootste bedrag vandoor.

Waaronder de vrouw en enkele andere automobilisten zijn wel gestopt en hebben wat geld bij elkaar geraapt. De vrouw die het meeste pakte reed in een blauwe Renault Scenic. Samen met vermoedelijk haar man en twee kinderen. Ze vertelde de andere mensen op de Rijksweg dat het haar geld was omdat ze haar portemonnee op het dak van haar auto had laten liggen. Het bijeengebrachte geld werd aan haar overhandigd en ze vertrok. Toen kort daarna de echte eigenaar van het geld kwam aangereden werd duidelijk hoezeer de vrouw misbruik van de situatie had gemaakt. In de blauwe Renaul Scenic zat ook nog een man en volgens enkele getuigen zouden achterin ook twee kinderen hebben gezeten. Van de 3100 euro in de portemonnee is 160 euro teruggevonden.

De portemonnee zelf en de passen zijn overigens nog wel zoek. De politie hoopt dat getuigen kunnen vertellen wie de vrouw in de blauwe Renault Scenic is. Ook is politie op zoek naar de bestuurder van een oud model Volkswagen Caddy. Hij zou een belangrijke getuige kunnen zijn. De politie vraagt contact met hen op te nemen indien u meer weet. U kunt bellen met de politie Dordrecht via 0900-8844.

 

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Uitslaande brand legt schuur in as Molenstraat Born

Born - Zaterdagavond 6 juni rond 20.25 uur was een grote brand ontstaan in een schuur aan de Molenstraat in Born. Het gaat om een schuur achter een woonhuis die in lichterlaaie stond. Door het de brand komt kwam veel rook vrij. Hoe de brand in schuur is onstaan is nog...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!