Omstanders pakken overvaller Brinio Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:


Hellevoetsluis –
Omstanders hebben zondagochtend omstreeks half tien een overvaller herkend na aanleiding van een burgernet bericht. Een man had omstreeks tien voor acht bij een stichting voor begeleid wonen geprobeerd een overval te plegen. De stichting was gelegen aan de Brino. Een begeleidster opende de deur die opzij werd geduwd waarna de overvaller geld eiste. Zij verweerde zich samen met een collega en vluchtten naar buiten via een nooduitgang.

- Advertisement -

De overvaller hield het dan ook snel voor gezien en koos ook het hazenpad. Doormiddel van een omwonende die de overvaller had herkend aan de hand van het signalement kwam de politie de overvaller op het spoor. Hij bleek te lopen op straat waarop agenten poolshoogte gingen nemen. Zij konden na een kleine achtervolging de man aan houden nabij de Spiering. De verdachte is een 42-jarige man uit Rotterdam.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd