woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Omstanders pakken overvaller Brinio Hellevoetsluis

- advertentie -


Hellevoetsluis –
Omstanders hebben zondagochtend omstreeks half tien een overvaller herkend na aanleiding van een burgernet bericht. Een man had omstreeks tien voor acht bij een stichting voor begeleid wonen geprobeerd een overval te plegen. De stichting was gelegen aan de Brino. Een begeleidster opende de deur die opzij werd geduwd waarna de overvaller geld eiste. Zij verweerde zich samen met een collega en vluchtten naar buiten via een nooduitgang.

De overvaller hield het dan ook snel voor gezien en koos ook het hazenpad. Doormiddel van een omwonende die de overvaller had herkend aan de hand van het signalement kwam de politie de overvaller op het spoor. Hij bleek te lopen op straat waarop agenten poolshoogte gingen nemen. Zij konden na een kleine achtervolging de man aan houden nabij de Spiering. De verdachte is een 42-jarige man uit Rotterdam.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -