Brand in spouwmuur van flat Kalmoesstraat Hoogvliet

maandag 18 maart 2013 11:08


Hoogvliet –
De brandweer rukte maandagochtend uit naar de Kalmoesstraat in Hoogvliet voor brand in een flat. Ter plaatse bleek het te gaan om een brandje die was ontstaan na werkzaamheden. Het vuur woedde in de spouwmuur die daardoor moeilijk was te blussen. Een speciaal blussysteem (Cobra) van de gezamenlijke brandweer kwam ter plaatse om de brand te kunnen blussen.

Doormiddel van het Cobra-systeem kon de brand onder hoge druk geblust worden. Omstreeks 12 uur kon er dan eindelijk het sein brandmeester worden gegeven. Hoe de brand door de werkzaamheden is ontstaan is niet bekend. De schade aan het pand is niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in spouwmuur van flat Kalmoesstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 


Hoogvliet –
De brandweer rukte maandagochtend uit naar de Kalmoesstraat in Hoogvliet voor brand in een flat. Ter plaatse bleek het te gaan om een brandje die was ontstaan na werkzaamheden. Het vuur woedde in de spouwmuur die daardoor moeilijk was te blussen. Een speciaal blussysteem (Cobra) van de gezamenlijke brandweer kwam ter plaatse om de brand te kunnen blussen.

Doormiddel van het Cobra-systeem kon de brand onder hoge druk geblust worden. Omstreeks 12 uur kon er dan eindelijk het sein brandmeester worden gegeven. Hoe de brand door de werkzaamheden is ontstaan is niet bekend. De schade aan het pand is niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!