Brand in spouwmuur van flat Kalmoesstraat Hoogvliet

Date:

Share post:


Hoogvliet –
De brandweer rukte maandagochtend uit naar de Kalmoesstraat in Hoogvliet voor brand in een flat. Ter plaatse bleek het te gaan om een brandje die was ontstaan na werkzaamheden. Het vuur woedde in de spouwmuur die daardoor moeilijk was te blussen. Een speciaal blussysteem (Cobra) van de gezamenlijke brandweer kwam ter plaatse om de brand te kunnen blussen.

Doormiddel van het Cobra-systeem kon de brand onder hoge druk geblust worden. Omstreeks 12 uur kon er dan eindelijk het sein brandmeester worden gegeven. Hoe de brand door de werkzaamheden is ontstaan is niet bekend. De schade aan het pand is niet bekend.

Foto’s : Kevin Schenk

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd