Fietser aangereden op de President Rooseveltweg Ommoord

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
Een meisje is maandagmiddag terwijl zij op haar fiets reed aangereden door een automobilist. Het meisje wilde de President Rooseveltweg oversteken maar werd gemist door de automobilist die haar vervolgens schepte. Het slachtoffer kwam hard neer en moest behandeld worden door personeel van de ambulancedienst. Hierna is zij met spoed overgebracht naar Erasmus MC voor verder onderzoek.

- Advertisement -

De Verkeers Ongevallen Analyse heeft een sporenonderzoek ingesteld naar de toedracht van dit ongeval. De President Rooseveltweg werd tijdelijk in één richting afgesloten. Het verkeer moest omrijden via de President Wilsonweg en de Hoofdweg.

Foto’s : Mark Swager

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd