Flinke brand bij Thermen Holiday in Schiedam

maandag 18 maart 2013 14:41


Schiedam – 
Bij de Sauna van Thermen Holiday aan de Prinses Beatrixlaan heeft maandagmiddag een forse brand gewoed in een sauna. Het ging om een zogeheten Kelo-sauna die voorzien was van een rieten dak. Door de brand in het rietendak ontstonden er metershoge vlammen en werd al snel duidelijk dat er geen redden meer aan was. De brandweer liet vervolgens het huisje gecontroleerd uitbranden.

De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Ondanks dat het complex dicht bij de snelweg A20 licht werd er weinig hinder ondervonden door de brand. Ten tijde van de brand waren er ongeveer 300 bezoekers aanwezig op het terrein. Zij zijn elders opgevangen en daarna naar huis gegaan. Voordat een gedeelte van het complex weer open kan wordt eerst de rommel opgeruimd. Zwemlessen in een naastgelegen zwembad zijn ook niet doorgegaan.

Foto : Hilco van Ark / Wijkagent van Tuindorp, Kethel, Hof van Spaland en het Beatrixpark, Schiedam @H_vanArk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke brand bij Thermen Holiday in Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam – 
Bij de Sauna van Thermen Holiday aan de Prinses Beatrixlaan heeft maandagmiddag een forse brand gewoed in een sauna. Het ging om een zogeheten Kelo-sauna die voorzien was van een rieten dak. Door de brand in het rietendak ontstonden er metershoge vlammen en werd al snel duidelijk dat er geen redden meer aan was. De brandweer liet vervolgens het huisje gecontroleerd uitbranden.

De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Ondanks dat het complex dicht bij de snelweg A20 licht werd er weinig hinder ondervonden door de brand. Ten tijde van de brand waren er ongeveer 300 bezoekers aanwezig op het terrein. Zij zijn elders opgevangen en daarna naar huis gegaan. Voordat een gedeelte van het complex weer open kan wordt eerst de rommel opgeruimd. Zwemlessen in een naastgelegen zwembad zijn ook niet doorgegaan.

Foto : Hilco van Ark / Wijkagent van Tuindorp, Kethel, Hof van Spaland en het Beatrixpark, Schiedam @H_vanArk

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!