Flinke brand bij Thermen Holiday in Schiedam

Date:

Deel bericht:


Schiedam – 
Bij de Sauna van Thermen Holiday aan de Prinses Beatrixlaan heeft maandagmiddag een forse brand gewoed in een sauna. Het ging om een zogeheten Kelo-sauna die voorzien was van een rieten dak. Door de brand in het rietendak ontstonden er metershoge vlammen en werd al snel duidelijk dat er geen redden meer aan was. De brandweer liet vervolgens het huisje gecontroleerd uitbranden.

- Advertisement -

De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Ondanks dat het complex dicht bij de snelweg A20 licht werd er weinig hinder ondervonden door de brand. Ten tijde van de brand waren er ongeveer 300 bezoekers aanwezig op het terrein. Zij zijn elders opgevangen en daarna naar huis gegaan. Voordat een gedeelte van het complex weer open kan wordt eerst de rommel opgeruimd. Zwemlessen in een naastgelegen zwembad zijn ook niet doorgegaan.

Foto : Hilco van Ark / Wijkagent van Tuindorp, Kethel, Hof van Spaland en het Beatrixpark, Schiedam @H_vanArk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd