Man crasht tegen stop-betonblok in Bleiswijk

maandag 18 maart 2013 09:11


Bleiswijk
– Een man heeft vanochtend een verkeerde inschattingsfout gemaakt op de Cyclamenweg in Bleiswijk op de nieuwe busbaan die daar is aangelegd tussen Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. Het ongeval heeft rond 9 uur plaatsgevonden en brandweer, politie en ambulance gingen met spoed ter plaatse.

De weg, die er nog niet zo’n zeer lange tijd geleden is aangelegd, is alleen bestemd voor busverkeer. Hoogstwaarschijnlijk dacht de automobilist dat hij hier wel langs kon. De auto is frontaal op een stop-betonblok gereden. De auto kan als total los worden verklaard. 

De man is na het ongeval uitgestapt en kreeg hierna pijn op de borst, de ambulance medewerkers hebben de man gestabiliseerd op een wervelplank en hierna naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Foto’s : Mike de Bruin

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man crasht tegen stop-betonblok in Bleiswijk
Schrijver:

 

 


Bleiswijk
– Een man heeft vanochtend een verkeerde inschattingsfout gemaakt op de Cyclamenweg in Bleiswijk op de nieuwe busbaan die daar is aangelegd tussen Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. Het ongeval heeft rond 9 uur plaatsgevonden en brandweer, politie en ambulance gingen met spoed ter plaatse.

De weg, die er nog niet zo’n zeer lange tijd geleden is aangelegd, is alleen bestemd voor busverkeer. Hoogstwaarschijnlijk dacht de automobilist dat hij hier wel langs kon. De auto is frontaal op een stop-betonblok gereden. De auto kan als total los worden verklaard. 

De man is na het ongeval uitgestapt en kreeg hierna pijn op de borst, de ambulance medewerkers hebben de man gestabiliseerd op een wervelplank en hierna naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Foto’s : Mike de Bruin

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!