Smart in brand op de Rosestraat in Rotterdam

dinsdag 19 maart 2013 10:38


Rotterdam – 
Een nietsvermoedende automobilist werd dinsdagmorgen uit de auto gehaald door omstanders. Omstanders zagen dat de Smart in brand was gevlogen en maakten de bestuurder en bijrijder daar attend op. Zij konden op tijd de auto verlaten waarna het kleine voertuig al snel aan de achterkant vlam vatte. De politie sloot de straat af en de brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen.

De auto was vermoedelijk van een scholier die nog naar school toe moest. De brandweer wist het vuur snel te doven. Buslijn 66 reed tijdelijke een andere route totdat de auto was weggetakeld. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

0 reacties

Smart in brand op de Rosestraat in Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Een nietsvermoedende automobilist werd dinsdagmorgen uit de auto gehaald door omstanders. Omstanders zagen dat de Smart in brand was gevlogen en maakten de bestuurder en bijrijder daar attend op. Zij konden op tijd de auto verlaten waarna het kleine voertuig al snel aan de achterkant vlam vatte. De politie sloot de straat af en de brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen.

De auto was vermoedelijk van een scholier die nog naar school toe moest. De brandweer wist het vuur snel te doven. Buslijn 66 reed tijdelijke een andere route totdat de auto was weggetakeld. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.

Foto’s : 112Waterweg.nl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!