Auto slaat over de kop na aanrijding Smeetlandseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagmiddag is een persoon lichtgewond geraakt na een aanrijding op de Smeetlandseweg. Een personenauto kwam de Sluiskreek uit rijden en wilde de Smeetlandseweg op rijden, in de bocht raakte deze een ander voertuig. Vervolgens sloeg deze over de kop.

- Advertisement -

De inzittende van het voertuig konden op eigen kracht uit het voertuig komen. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een slachtoffer te behandelen. De brandweer die met spoed naar het ongeval kwamen hoefde geen werkzaamheden te verrichten en keerde weer terug naar de kazerne. De oorzaak van het ongeval zal moeten blijken uit onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse.

 

Foto’s: Jerry Lussenburg | www.IJsselmondenieuws.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd