Brand in stomerij Aert van Nesstraat Rotterdam

woensdag 20 maart 2013 20:00

Rotterdam –  Aan de Aert van Nesstraat is woensdagavond kort na half 9 brand uitgebroken bij de Palthe Stomerijen. De brand ontstond in een van de wasmachines in de stomerij. Ondanks het snelle ingrijpen van de brandweer is er toch opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Door de brand was de parkeergarage in de Aert van Nesstraat voor korte duur afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft het vuur snel weten te blussen, hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Het pand is na de brand geventileerd. De oorzaak van de brand zal uit nader onderzoek moeten blijken.

 

 

0 reacties

Brand in stomerij Aert van Nesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  Aan de Aert van Nesstraat is woensdagavond kort na half 9 brand uitgebroken bij de Palthe Stomerijen. De brand ontstond in een van de wasmachines in de stomerij. Ondanks het snelle ingrijpen van de brandweer is er toch opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Door de brand was de parkeergarage in de Aert van Nesstraat voor korte duur afgesloten voor het verkeer. De brandweer heeft het vuur snel weten te blussen, hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Het pand is na de brand geventileerd. De oorzaak van de brand zal uit nader onderzoek moeten blijken.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!