Man (68) overleden door ongeval in Oude-Tonge

woensdag 20 maart 2013 22:30
0710ambu1.jpg


Oude Tonge – Een 68-jarige man uit Oude Tonge is woensdagavond overleden door een éénzijdig ongeval op de N215 tussen Oude en Nieuwe Tongen. De man botste kort na 19 uur tegen een lantaarnpaal nabij een rotonde. Onder andere de traumahelikopter werd ter plaatse gestuurd voor de medische hulp.

Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd door het medische personeel.. Alle hulp mocht echter niet meer baten voor de man. De N215 is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. De politie weet nog niet hoe het ongeval heeft kunnem gebeuren.

 

 

0 reacties

Man (68) overleden door ongeval in Oude-Tonge
Schrijver:

 

0710ambu1.jpg 


Oude Tonge – Een 68-jarige man uit Oude Tonge is woensdagavond overleden door een éénzijdig ongeval op de N215 tussen Oude en Nieuwe Tongen. De man botste kort na 19 uur tegen een lantaarnpaal nabij een rotonde. Onder andere de traumahelikopter werd ter plaatse gestuurd voor de medische hulp.

Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd door het medische personeel.. Alle hulp mocht echter niet meer baten voor de man. De N215 is enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. De politie weet nog niet hoe het ongeval heeft kunnem gebeuren.

 

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!