120 woningen zonder gas na lekkage Prinses Margrietstraat Moordrecht

donderdag 21 maart 2013 09:26


Moordrecht – 
120 huishoudens hebben donderdagochtend enige tijd zonder gas gezeten nadat een hoofdgasleiding geraakt werd tijdens graafwerkzaamheden. Hierdoor ontstond een lek in de leiding.

De ter plaatse gekomen brandweer konden weinig doen aan het gaslek, hierop werd een gasbedrijf ter plaatse gestuurd, deze heeft de druk van de gasleiding afgehaald. Omliggende bewoners werden verzocht hun ramen en deuren te sluiten. Kort na 10 uur was het gas uit de leiding, hierna is het lek gedicht. Hierop konden de hulpdiensten retour.

Tijdens het incident is de omgeving van de Prinses Margrietstraat afgesloten geweest.

 

 

0 reacties

120 woningen zonder gas na lekkage Prinses Margrietstraat Moordrecht
Schrijver:

 

 


Moordrecht – 
120 huishoudens hebben donderdagochtend enige tijd zonder gas gezeten nadat een hoofdgasleiding geraakt werd tijdens graafwerkzaamheden. Hierdoor ontstond een lek in de leiding.

De ter plaatse gekomen brandweer konden weinig doen aan het gaslek, hierop werd een gasbedrijf ter plaatse gestuurd, deze heeft de druk van de gasleiding afgehaald. Omliggende bewoners werden verzocht hun ramen en deuren te sluiten. Kort na 10 uur was het gas uit de leiding, hierna is het lek gedicht. Hierop konden de hulpdiensten retour.

Tijdens het incident is de omgeving van de Prinses Margrietstraat afgesloten geweest.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!