Agent schiet op verdachte bij aanhouding Zuidplein Rotterdam

donderdag 21 maart 2013 18:36

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een schot gelost tijdens het aanhouden van een 25-jarige man uit Hoogvliet. Hierbij raakte de verdachte gewond aan zijn been. Bij het fouilleren troffen de agenten een vuurwapen aan.

Na een binnengekomen tip via de meldkamer werd gezocht naar de 25-jarige man. Donderdagavond rond 19:00 werd de man gesignaleerd nabij het Zuidplein. Hier voerden agenten een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BGTV) uit. Omdat de verdachte niet luisterde naar de instructies van de agenten en er vervolgens vandoor ging loste de politie een schot waarop de verdachte geraakt werd in zijn been. De man is aangehouden en geboeid overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De rijksrecherche zal een onderzoek instellen.

 

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agent schiet op verdachte bij aanhouding Zuidplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een schot gelost tijdens het aanhouden van een 25-jarige man uit Hoogvliet. Hierbij raakte de verdachte gewond aan zijn been. Bij het fouilleren troffen de agenten een vuurwapen aan.

Na een binnengekomen tip via de meldkamer werd gezocht naar de 25-jarige man. Donderdagavond rond 19:00 werd de man gesignaleerd nabij het Zuidplein. Hier voerden agenten een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BGTV) uit. Omdat de verdachte niet luisterde naar de instructies van de agenten en er vervolgens vandoor ging loste de politie een schot waarop de verdachte geraakt werd in zijn been. De man is aangehouden en geboeid overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De rijksrecherche zal een onderzoek instellen.

 

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!