Agent schiet op verdachte bij aanhouding Zuidplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een schot gelost tijdens het aanhouden van een 25-jarige man uit Hoogvliet. Hierbij raakte de verdachte gewond aan zijn been. Bij het fouilleren troffen de agenten een vuurwapen aan.

- Advertisement -

Na een binnengekomen tip via de meldkamer werd gezocht naar de 25-jarige man. Donderdagavond rond 19:00 werd de man gesignaleerd nabij het Zuidplein. Hier voerden agenten een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BGTV) uit. Omdat de verdachte niet luisterde naar de instructies van de agenten en er vervolgens vandoor ging loste de politie een schot waarop de verdachte geraakt werd in zijn been. De man is aangehouden en geboeid overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De rijksrecherche zal een onderzoek instellen.

 

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd