Gewonde bij brand in gevangenis Krimpen a/d IJssel (video)

Date:

Share post:


Krimpen aan den IJssel –
Donderdagochtend ontstond er brand in de gevangenis van Krimpen a/d IJssel aan de Van der Hoopstraat. Daar bleek er brand te woedden in één van de cellen van het cellencomplex. Daarbij raakte er één persoon lichtgewond. Uit voorzorg werden er diverse hulpdiensten opgeroepen en werd er opgeschaald naar grote brand. Ook het Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse.

De brand bleek gelukkig mee te vallen en de gewonde kon ter plaatse worden behandeld. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse met de helikopter. Door de brand werd een gedeelte ontruimd. Zij zijn elders in de gevangenis opgevangen. De brandweer wist het brandje snel onder controle te krijgen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd