Gewonde bij brand in gevangenis Krimpen a/d IJssel (video)

donderdag 21 maart 2013 10:32


Krimpen aan den IJssel –
Donderdagochtend ontstond er brand in de gevangenis van Krimpen a/d IJssel aan de Van der Hoopstraat. Daar bleek er brand te woedden in één van de cellen van het cellencomplex. Daarbij raakte er één persoon lichtgewond. Uit voorzorg werden er diverse hulpdiensten opgeroepen en werd er opgeschaald naar grote brand. Ook het Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse.

De brand bleek gelukkig mee te vallen en de gewonde kon ter plaatse worden behandeld. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse met de helikopter. Door de brand werd een gedeelte ontruimd. Zij zijn elders in de gevangenis opgevangen. De brandweer wist het brandje snel onder controle te krijgen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

 

0 reacties

Gewonde bij brand in gevangenis Krimpen a/d IJssel (video)
Schrijver:

 

 


Krimpen aan den IJssel –
Donderdagochtend ontstond er brand in de gevangenis van Krimpen a/d IJssel aan de Van der Hoopstraat. Daar bleek er brand te woedden in één van de cellen van het cellencomplex. Daarbij raakte er één persoon lichtgewond. Uit voorzorg werden er diverse hulpdiensten opgeroepen en werd er opgeschaald naar grote brand. Ook het Mobiel Medisch Team kwam per helikopter ter plaatse.

De brand bleek gelukkig mee te vallen en de gewonde kon ter plaatse worden behandeld. Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse met de helikopter. Door de brand werd een gedeelte ontruimd. Zij zijn elders in de gevangenis opgevangen. De brandweer wist het brandje snel onder controle te krijgen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!