Steekpartij in woning Valkenhof Capelle a/d IJssel (video)

donderdag 21 maart 2013 08:29


Capelle aan den IJssel – 
In een woning aan het Valkenhof in Capelle-Centrum heeft donderdagmorgen omstreeks tien over half acht een steekpartij plaatsgevonden. Er is vermoedelijk een ruzie ontstaan tussen de aanwezigen in de woning waarna er onder andere huisraad naar buiten ging door het raam heen. De gemoederen liepen dusdanig hoog op, dat een man het moest bekopen met een steekwond.

Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling van lichte verwondingen. Één verdachte een 28-jarige Capellenaar is door de politie aangehouden voor verhoor. Het is niet bekend wat de relatie tussen de twee personen is. Ook is niet bekend wat de verwondingen zijn en of het een man of vrouw betreft. De politie doet onderzoek naar het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

0 reacties

Steekpartij in woning Valkenhof Capelle a/d IJssel (video)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
In een woning aan het Valkenhof in Capelle-Centrum heeft donderdagmorgen omstreeks tien over half acht een steekpartij plaatsgevonden. Er is vermoedelijk een ruzie ontstaan tussen de aanwezigen in de woning waarna er onder andere huisraad naar buiten ging door het raam heen. De gemoederen liepen dusdanig hoog op, dat een man het moest bekopen met een steekwond.

Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling van lichte verwondingen. Één verdachte een 28-jarige Capellenaar is door de politie aangehouden voor verhoor. Het is niet bekend wat de relatie tussen de twee personen is. Ook is niet bekend wat de verwondingen zijn en of het een man of vrouw betreft. De politie doet onderzoek naar het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!