Steekpartij in woning Valkenhof Capelle a/d IJssel (video)

Date:

Share post:


Capelle aan den IJssel – 
In een woning aan het Valkenhof in Capelle-Centrum heeft donderdagmorgen omstreeks tien over half acht een steekpartij plaatsgevonden. Er is vermoedelijk een ruzie ontstaan tussen de aanwezigen in de woning waarna er onder andere huisraad naar buiten ging door het raam heen. De gemoederen liepen dusdanig hoog op, dat een man het moest bekopen met een steekwond.

Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling van lichte verwondingen. Één verdachte een 28-jarige Capellenaar is door de politie aangehouden voor verhoor. Het is niet bekend wat de relatie tussen de twee personen is. Ook is niet bekend wat de verwondingen zijn en of het een man of vrouw betreft. De politie doet onderzoek naar het incident.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

- Advertisement -

Gerelateerd