Grote brand in meubelzaak Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
In een meubelzaak aan de Nieuwe Binnenweg is vrijdagmiddag kort voor 18:00 een grote brand uitgebroken. Nog voordat de brandweer ter plaatse was werd er al opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Omdat er bij de brand veel rookontwikkeling vrij kwam werd er opgeschaald naar het sein ‘Grote Brand’. De brand zou woeden op de eerste etage van het pand. De brand woed in het plafond, deze word met behulp van een kettingzaag gesloopt.

- Advertisement -

Een persoon is door de ambulancedienst nagekeken omdat deze rook ingeademd had. Het slachtoffer kon ter plaatse worden behandeld zodat deze niet overgebracht hoefde te worden naar een ziekenhuis.

De Dierenambulance is ter plaatse gekomen om 3 katten op te vangen die door de brandweer gered zijn uit de woning. Om 18:49 kon het sein ‘Brand Meester’ worden gegeven, de brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met sloopwerkzaamheden en het nablussen van het pand.

Het openbaar vervoer is volledig gestremd geweest door de brand.

 

Foto’s: 112Waterweg & Tolhuisen Fotografie

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd

Explosie bij theehuis Schiedamseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op...

Explosie portiekwoning Taandersstraat Rotterdam

Rotterdam - In de Taanderstraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond 00.15 uur een explosief tot ontploffing gebracht....

Gewonde en aanhouding na steekpartij in woning Schonebergerweg Rotterdam

Rotterdam - In de woning aan de Schonebergerweg Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een steekpartij....

Explosie bij woning 1e Schansstraat Rotterdam

Rotterdam - Opnieuw heeft er afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden in Rotterdam. Rond 04.00 uur werd in de...