Grote brand in meubelzaak Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam – 
In een meubelzaak aan de Nieuwe Binnenweg is vrijdagmiddag kort voor 18:00 een grote brand uitgebroken. Nog voordat de brandweer ter plaatse was werd er al opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’.

Omdat er bij de brand veel rookontwikkeling vrij kwam werd er opgeschaald naar het sein ‘Grote Brand’. De brand zou woeden op de eerste etage van het pand. De brand woed in het plafond, deze word met behulp van een kettingzaag gesloopt.

- Advertisement -

Een persoon is door de ambulancedienst nagekeken omdat deze rook ingeademd had. Het slachtoffer kon ter plaatse worden behandeld zodat deze niet overgebracht hoefde te worden naar een ziekenhuis.

De Dierenambulance is ter plaatse gekomen om 3 katten op te vangen die door de brandweer gered zijn uit de woning. Om 18:49 kon het sein ‘Brand Meester’ worden gegeven, de brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met sloopwerkzaamheden en het nablussen van het pand.

Het openbaar vervoer is volledig gestremd geweest door de brand.

 

Foto’s: 112Waterweg & Tolhuisen Fotografie

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...