Juweliers aangehouden in eigen zaak 1e Middelandstraat Rotterdam

vrijdag 22 maart 2013 21:37
bankbiljetten.jpg


Rotterdam – 
Twee juweliers zijn vrijdagavond aangehouden nadat de politie sieraden ontdekten die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn meldde een woordvoerder van de politie.

De twee juweliers van 27 en 31 jaar oud waren afkomstig uit Gouda. Hun juwelier die gevestigd zit aan de 1e Middellandstraat werd gecontroleerd tijdens een controle die uitgevoerd werd door de politie. Naast de verdachte sieraden, werd er een ploertendoder, munitie voor vuurwapens en 18.000 euro aan contant geld in beslag genomen.

De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de sieraden. De verdachte juweliers zitten nog vast.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Juweliers aangehouden in eigen zaak 1e Middelandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

bankbiljetten.jpg 


Rotterdam – 
Twee juweliers zijn vrijdagavond aangehouden nadat de politie sieraden ontdekten die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn meldde een woordvoerder van de politie.

De twee juweliers van 27 en 31 jaar oud waren afkomstig uit Gouda. Hun juwelier die gevestigd zit aan de 1e Middellandstraat werd gecontroleerd tijdens een controle die uitgevoerd werd door de politie. Naast de verdachte sieraden, werd er een ploertendoder, munitie voor vuurwapens en 18.000 euro aan contant geld in beslag genomen.

De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de sieraden. De verdachte juweliers zitten nog vast.

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!