Slachtoffer overval aangehouden voor diefstal Rotterdam

vrijdag 22 maart 2013 12:10


Rotterdam – 
Na een onderzoek door het Regionaal Team Overvallen is een 33-jarige vrouw in Rotterdam Zuid aangehouden die ervan verdacht wordt een overval in scene te hebben gezet. Op 1 maart deed de vrouw aangifte van een overval, maar die bleek niet echt plaats te hebben gevonden.

De vrouw verklaarde in haar aangifte dat ze met de weekopbrengst van een winkel in het centrum van Rotterdam op weg was naar het grenswisselkantoor bij het Centraal Station. Onderweg zou iemand haar van haar tas hebben beroofd waar het geld en enkele persoonlijke bezittingen in zaten.

Na onderzoek twijfelde de recherche over de verklaring die de vrouw gaf tijdens de aangifte. Dit heeft gezorgd voor een aanhouding op 19 maart. Bij een huiszoeking in haar woning is geld gevonden. De vrouw zal zich bij de rechter moeten verantwoorden voor de verduistering van het geld en het doen van een valse aangifte.

De politie is aan het proberen de kosten van het onderzoek op de vrouw te verhalen.

 

 

0 reacties

Slachtoffer overval aangehouden voor diefstal Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Na een onderzoek door het Regionaal Team Overvallen is een 33-jarige vrouw in Rotterdam Zuid aangehouden die ervan verdacht wordt een overval in scene te hebben gezet. Op 1 maart deed de vrouw aangifte van een overval, maar die bleek niet echt plaats te hebben gevonden.

De vrouw verklaarde in haar aangifte dat ze met de weekopbrengst van een winkel in het centrum van Rotterdam op weg was naar het grenswisselkantoor bij het Centraal Station. Onderweg zou iemand haar van haar tas hebben beroofd waar het geld en enkele persoonlijke bezittingen in zaten.

Na onderzoek twijfelde de recherche over de verklaring die de vrouw gaf tijdens de aangifte. Dit heeft gezorgd voor een aanhouding op 19 maart. Bij een huiszoeking in haar woning is geld gevonden. De vrouw zal zich bij de rechter moeten verantwoorden voor de verduistering van het geld en het doen van een valse aangifte.

De politie is aan het proberen de kosten van het onderzoek op de vrouw te verhalen.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!