Brand in Deltaziekenhuis Poortugaal

zaterdag 23 maart 2013 09:54

Poortugaal – De brandweer is zaterdagochtend kort voor 10 uur uitgerukt voor een brandalarm wat afging bij het Deltaziekenhuis. Al gauw bleek er daadwerkelijk te zijn er werd er direct opgeschaald naar het sein middelbrand.

Bij aankomst bleek het allemaal mee te vallen. Een patiënt van het ziekenhuis had haar lakens in brand gestoken. Hierop werden andere voertuigen afgemeld, de brandweer heeft het pand is voor een korte duur geventileerd.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in Deltaziekenhuis Poortugaal
Schrijver:

 

 

Poortugaal – De brandweer is zaterdagochtend kort voor 10 uur uitgerukt voor een brandalarm wat afging bij het Deltaziekenhuis. Al gauw bleek er daadwerkelijk te zijn er werd er direct opgeschaald naar het sein middelbrand.

Bij aankomst bleek het allemaal mee te vallen. Een patiënt van het ziekenhuis had haar lakens in brand gestoken. Hierop werden andere voertuigen afgemeld, de brandweer heeft het pand is voor een korte duur geventileerd.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!