Man licht gewond na brand Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

zaterdag 23 maart 2013 19:42

Capelle aan den IJssel – Bij een brand aan het Reviusrondeel is zaterdagavond een man lichtgewond geraakt nadat er brand uitbrak in zijn woning. De brandweer rukte met spoed uit om het vuur te blussen.

Omdat de hoogwerker van de brandweer niet opgesteld kon worden vanwege de harde wind zijn is het blusmateriaal doorgetrokken naar de negende verdieping. Kort na de melding was de brand meester. De bewoner is nagekeken door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, deze hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is geheel onbekend, de oorzaak zal uit onderzoek moeten blijken.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man licht gewond na brand Reviusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een brand aan het Reviusrondeel is zaterdagavond een man lichtgewond geraakt nadat er brand uitbrak in zijn woning. De brandweer rukte met spoed uit om het vuur te blussen.

Omdat de hoogwerker van de brandweer niet opgesteld kon worden vanwege de harde wind zijn is het blusmateriaal doorgetrokken naar de negende verdieping. Kort na de melding was de brand meester. De bewoner is nagekeken door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, deze hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is geheel onbekend, de oorzaak zal uit onderzoek moeten blijken.

 

Foto’s: Joëy Heijstek

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!