Uitslaande brand in woning Sperwerhof Capelle a/d IJssel (video)

zaterdag 23 maart 2013 00:12


Capelle aan den IJssel – 
In een portiekwoning aan de Sperwerhof in Capelle-Centrum is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart over twaalf een flinke uitslaande brand ontstaan. Uit voorzorg moesten een zestal omliggende woningen ontruimd worden en werden de bewoners daarvan opgevangen door de politie in een verwarmde bus. Een klein jongetje was zo geschrokken dat hij een beertje kreeg voor geruststelling. De brandweer begon direct met de bluswerkzaamheden.

De brand was begonnen aan de achterzijde van de woning. De brandweer moest de ruiten inslaan waarna de vlammen naar buiten sloegen. Met veel water vanuit de hoogwerker kon binnen korte tijd de brand worden gedoofd in de woning. De woning is door de brand compleet uitgebrand. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Ook is niet bekend of er ten tijde van het ontstaan van de brand mensen aanwezig waren in de woning. Bij de brand vielen er geen gewonden. De meeste bewoners konden na ventilatie weer terug hun woning in.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek Video : Wendy van Viegen 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand in woning Sperwerhof Capelle a/d IJssel (video)
Schrijver:

 

 


Capelle aan den IJssel – 
In een portiekwoning aan de Sperwerhof in Capelle-Centrum is in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart over twaalf een flinke uitslaande brand ontstaan. Uit voorzorg moesten een zestal omliggende woningen ontruimd worden en werden de bewoners daarvan opgevangen door de politie in een verwarmde bus. Een klein jongetje was zo geschrokken dat hij een beertje kreeg voor geruststelling. De brandweer begon direct met de bluswerkzaamheden.

De brand was begonnen aan de achterzijde van de woning. De brandweer moest de ruiten inslaan waarna de vlammen naar buiten sloegen. Met veel water vanuit de hoogwerker kon binnen korte tijd de brand worden gedoofd in de woning. De woning is door de brand compleet uitgebrand. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Ook is niet bekend of er ten tijde van het ontstaan van de brand mensen aanwezig waren in de woning. Bij de brand vielen er geen gewonden. De meeste bewoners konden na ventilatie weer terug hun woning in.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek Video : Wendy van Viegen 

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!