Felle brand verwoest woning Hudighaven Barendrecht

Date:

Deel bericht:


Barendrecht – 
In de nacht van zaterdag op zondag heeft een felle brand een woning aan de Hudighaven voor een groot deel verwoest. Rond kwart over twee werden de hulpdiensten op de hoogte gebracht van de brand, hierop kwamen zij met spoed ter plaatse.

- Advertisement -

De woonkamer van de woning bleek volledig in brand te staan, hierna werd er direct opgeschaald naar het sein “middelbrand”. De bewoners van het pand konden op tijd de woning verlaten. Enkele omliggende woningen zijn ontruimd door de brandweer, deze zijn opgevangen in een RET bus. Een opgeroepen voertuig van de ambulancedienst hoefde geen werk te verrichten.

Rond 3 uur werd het sein “brand meester” gegeven en kon het eerste brandweervoertuig terug naar de kazerne. Stedin is ter plaatse geweest om de gas en elektravoorzieningen te controleren. De schade afhandeling zal geregeld worden door stichting Salvage. Het Team brandonderzoek zal de oorzaak van de brand grondig gaan onderzoeken.

 

Foto’s: Kevin Schenk

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Forse files na ongelukken op A15 Barendrecht en A16 Rotterdam

Rotterdam - Weggebruikers in de richting van het Terbregseplein in Rotterdam moeten rekening houden met een forse vertraging....

Jongeman beroofd van zijn fatbike Gouwe Barendrecht

Barendrecht - Donderdagmiddag 20 juni is er een jongeman beroofd van zijn fatbike aan de Gouwe in Barendrecht. De...

Bankpasfraudeur op heterdaad aangehouden door politie in Barendrecht

Barendrecht - Dinsdagochtend 18 juni heeft de politie een bankpasfraudeur klemgereden na aanleiding van een eerdere (poging) tot...

Dakbrand na uitvoeren van werkzaamheden gezondheidscentrum Kruidentuin Barendrecht

Barendrecht - Maandagmiddag 17 juni rond 15.00 uur is er brand uitgebroken op een dak van een gezondheidscentrum...