Gewonde na aanrijding Keyenburg Rotterdam

zondag 24 maart 2013 11:34


Rotterdam – 
Na een aanrijding tussen twee voertuigen is zondagochtend een persoon gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De toegesnelde hulpdiensten hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld, deze is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de aanrijding is er een rijbewijs ingevorderd door de politie. Omdat het niet duidelijk is hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren zal de politie hier een onderzoek naar gaan verrichten. Beide voertuigen zijn even later opgehaald door een berger.

De Keyenburg is in een richting voor het verkeer afgesloten geweest ten tijde van het ongeval.

 

Foto’s: Dennis Vervoorn

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na aanrijding Keyenburg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Na een aanrijding tussen twee voertuigen is zondagochtend een persoon gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De toegesnelde hulpdiensten hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld, deze is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de aanrijding is er een rijbewijs ingevorderd door de politie. Omdat het niet duidelijk is hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren zal de politie hier een onderzoek naar gaan verrichten. Beide voertuigen zijn even later opgehaald door een berger.

De Keyenburg is in een richting voor het verkeer afgesloten geweest ten tijde van het ongeval.

 

Foto’s: Dennis Vervoorn

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!