Brand in woning Willem Buytewechstraat Rotterdam

maandag 25 maart 2013 21:29


Rotterdam – 
Bij een brand in een woning aan de Willem Buytewechstraat in Rotterdam-Delfshaven is een vrouw licht gewond geraakt. Maandagavond vatte haar wasmachine vlam waardoor een behoorlijke rookontwikkeling ontstond. De vrouw wist met haar kind op tijd naar buiten te gaan maar heeft daarbij wel rook binnen gekregen.

De brandweer wist het brandje snel in de woning te blussen. Een ambulance heeft de vrouw ter plaatse behandeld voor de rook. Voor de brand hoefde er geen woningen ontruimd te worden. Stichting Salvage zal de vrouw verder begeleiden met het herstel van de schade.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in woning Willem Buytewechstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – 
Bij een brand in een woning aan de Willem Buytewechstraat in Rotterdam-Delfshaven is een vrouw licht gewond geraakt. Maandagavond vatte haar wasmachine vlam waardoor een behoorlijke rookontwikkeling ontstond. De vrouw wist met haar kind op tijd naar buiten te gaan maar heeft daarbij wel rook binnen gekregen.

De brandweer wist het brandje snel in de woning te blussen. Een ambulance heeft de vrouw ter plaatse behandeld voor de rook. Voor de brand hoefde er geen woningen ontruimd te worden. Stichting Salvage zal de vrouw verder begeleiden met het herstel van de schade.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!