File na voertuigbrand A20 Vlaardingen

Date:

Deel bericht:


Vlaardingen – 
Een brandend voertuig bij het tankstation Total langs de A20 heeft vanmiddag tot wat file geleid doordat een politievoertuig op de vluchtstrook stond, hierdoor werd een rijbaan afgekruisd. De brand die in de eerste instantie aan de andere kant van de snelweg gemeld werd is geblust met schuim door de brandweerlieden uit Vlaardingen.

- Advertisement -

Doordat er geblust werd met schuim kwam de auto hier vol mee te staan. Ook lag er wat op de parkeerplaats van het tankstation. Dit is door de brandweer weggespoten. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggesleept, hoe de brand in het voertuig is ontstaan is onbekend.

Foto’s: 112Waterweg.nl

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd