woensdag, juli 6, 2022
13.9 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Beloning 10.000 euro voor gouden tip in onderzoek schietpartij Aalbes Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – 
Op donderdag 14 februari werd het stoffelijk overschot van de 32-jarige Pepijn van der Velden gevonden in een auto aan de Aalbes in de wijk Ommoord. Het onderzoek naar dit misdrijf loopt nog steeds in volle gang. Het team is nu op zoek naar een anonieme briefschrijver. De Hoofdofficier van Justitie heeft besloten een beloning uit te loven van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachte(n)

Pepijn van der Velden bleek die bewuste 14 februari door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. Het rechercheteam dat onderzoek verricht naar het misdrijf houdt nog steeds rekening met verschillende scenario’s gezien Pepijns criminele achtergrond. De politie spreekt met getuigen om de contacten van Pepijn zo goed mogelijk in beeld te brengen en om een eventueel motief voor het misdrijf te vinden. Alle informatie hierover is bij de politie nog steeds welkom. De kinderen en nabestaanden van Pepijn hebben het recht om te weten waarom hij vermoord is, en door wie.

Eerdere aandacht die besteed werd aan het misdrijf in het televisieprogramma Opsporing Verzocht leverde 15 tips op. Daarnaast ontving het team dat onderzoek verricht naar het misdrijf een anonieme brief. In de brief stond dat Pepijn wel eens in Capelle aan den IJssel kwam en de briefschrijver interessante informatie over Pepijn zou hebben. De politie komt graag in contact met degene die de brief schreef.

Vragen in het onderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat Pepijn de bewuste donderdag 14 februari om 21:30 vanuit Valkenswaard is vertrokken. De meest aannemelijke route is dat hij via de A16 richting de wijk Rotterdam Ommoord reed. Uit onderzoek kwam naar voren dat hij vanaf de A16 eerst de A15 is opgereden. Onbekend is nog waarom hij die route heeft gereden. De politie komt graag in contact met mensen die hier een verklaring voor hebben.

Het team wat onderzoek doet naar het misdrijf heeft ook nog geen aanleiding kunnen vinden waarom Pepijn zich in de wijk Ommoord bevond. Uit onderzoek is niet naar voren gekomen of hij vaker in die omgeving kwam, bekenden in de wijk had wonen of slechts een afspraak had met zijn eventuele moordenaar(s). Het team komt graag in contact met mensen die hier meer over kunnen vertellen.

Alle informatie over de dader(s) van deze moord en het motief is nog steeds welkom. Heeft u informatie over dit misdrijf? Neemt u dan contact op met het onderzoeksteam via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-42840904.

IMG_6167k

 

Zie ook: Dode na schietpartij President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord (video)

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -